Programmer

Hyperskolen / Programmer / Introduksjonsprogrammet

Introduksjonsprogrammet

Introduksjonsprogrammet er første del av Hyperions kursplattform, og gir en grunnleggende innføring i Hyperion som organisasjon.

Programmet består av tre kurs som dekker det man trenger å kunne om Hyperion og de fantastiske fritidsinteressene. Dette programmet passer for deg som kanskje ikke vet så mye om Hyperion fra før, eller vil ha en oppfriskning i hvordan forbundet fungerer.

Vi anbefaler å starte med dette programmet før du går videre på resten av kursene.Programmet består av følgende kurs:

De Fantastiske Fritidsinteressene

De Fantastiske Fritidsinteressene er en grunnleggende skolering som gir deltakerne innsikt i hva som defineres som fantastiske fritidsinteresser, hvorfor de defineres som det, og hvordan disse miljøenes status er i Norge i dag.

Hyperion 101

Hyperion 101 er den første delen av Introduksjonsprogrammet, og er en grunnleggende innføring i Hyperion som organisasjon.

Hyperions historie

Fra Hyperion ble stiftet i 2002 har mye skjedd. I dag er Hyperion en av norges største og raskest voksende ungdomsorganisasjoner. Hvordan kom vi hit?

Hyperions historie gir en grunnleggende forståelse for forbundets historie, utfordringer og muligheter.Etter å ha fullført programmet vil du lære følgende:

Gjennom dette programmet blir du kjent med Hyperion som organisasjon - hvordan den er bygget opp, hva den dekker, og hvordan den har endret seg gjennom tiden. De tre kursene gir til sammen et godt bilde av hva Hyperion er, og hva Hyperion kan bli.


Etter å ha fullført Introduksjonsprogrammet anbefaler vi at du går videre til Styreprogrammet, og deretter videre til program på Nivå 2.


Se når programmet tilbys...

Programmene i Hyperskolen tilbys på arrangement i regi av Hyperion. Se arrangementsiden for å finne ditt nærmeste arrangement.

Du kan også melde din interesse for dette programmet. Da vil du få beskjed på e-post neste gang programmet blir holdt.

Meld interesse


OBS: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i beta-versjonen.


... eller bestill kurs fra Hyperion!

Foreninger kan bestille hele skoleringsprogram fra Hyperion. OBS: Vi kan ikke garantere at vi har tid og ressurser til å gjennomføre skoleringer for alle som ønsker det, og vi prioriterer store foreninger.


Kort om programmet
Nivå:
1

Målgruppe:
Nye i forbundet

Antall kurs:
3

Erfaringspoeng:
2000 exp